Het outdoor seizoen is begonnen: tuintrends 2015

30 mayo 2015

Door het heerlijke voorjaar van de afgelopen maand is het outdoor seizoen, na lang wachten, nu echt van start gegaan. De planten water geven, snoeien, wieden, gras maaien.. het is de hoogste tijd om weer heerlijk aan de slag te gaan in de tuin. In deze blog daarom ook de tuintrends van 2015: Unexpected Wild, The Happy Life en Eco Luxe.

Unexpected Wild


Unexpected Wild Tuintrend 2015De trend die gaat over natuurlijk en wild. Houdt u van een tuin met een wat verwilderde uitstraling, dan is deze tuintrend een ideale trend voor u. Deze trend geeft uw tuin de uitstraling alsof er niks aan gedaan is, de natuur zijn gang gaat en er geen regels zijn.

Planten en bloemen die spontaan in de tuin groeien, met de kleuren blauw, wit, groen, groengrijs en blauwgrijs. Een trend waar veel gebruik gemaakt wordt van basismaterialen met een natuurlijke uitstraling zoals hout, natuursteen, ruw beton of geoxideerd metaal. De tuin heeft een landelijke beplanting waar u kunt genieten van de natuur zoals deze bedoeld is.

Eco Luxe

Eco Luxe Tuintrend 2015De trend Eco Luxe is een milieuvriendelijke en natuurlijke tuin met comfort. Witbloeiende planten passen bij deze tuintrend het beste. Tevens spelen de bladeren van de bloemen een belangrijk rol. Deze mogen glanzend en ‘hard’ ogend zijn, of juist heel aaibaar en zacht.

De beplanting in de tuin verzacht de strakke lijnen. Bij deze trend horen de materialen hout, natuursteen en ander gerecyclede materialen in combinatie met beton, metaal en keramiek.

The Happy Life

Het leven is een feest en dat mag gevierd worden. Straal dat uit in de tuin. Combineer zachte en felle tinten met elkaar. Vorm een bonte mix van verschillende planten en bloemen. De gebruikte materialen in deze trend zijn vooral praktisch van aard, glad, kleurrijk, speels en verrassend. Denk bijvoorbeeld aan vierkante plantenbakken van kunstof of felgekleurde tuinmeubelen.

Happy life tuintrend 2015

De tuinmeubelen van FueraDentro

De tuinmeubelen van FueraDentro passen ook dit jaar weer goed in de tuintrends van 2015. Maak uw tuin af met een van onze heerlijke loungebanken of leuke tuintafels. Bekijk onze collectie tuinmeubelen en ga ook heerlijk aan de slag in uw tuin. Heeft u vragen, dan helpen wij u graag.

 

 

 
< Volver a visión general de novedades