Het kiezen van luxe tuinmeubelen

08 giugno 2015

Er is niks lekkerder dan in de zomer heerlijk genieten van uw tuin en uw mooie tuinmeubelen. Zijn uw tuinmeubelen aan vervanging toe? Tegenwoordig is er veel keuze uit verschillende soorten tuinmeubelen. Om u te helpen geven wij u een aantal tips.

Doble met Teakhouten blad

Materiaal keuze

Bij de aanschaf van nieuwe tuinmeubelen heeft u tegenwoordig de keuze uit diverse materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen, voordelen en onderhoudseisen. Bij FueraDentro vindt u in het assortiment een brede keuze luxe tuinmeubelen:

Batyline

Batyline is een kunststofvezel die volledig weerbestendig, uv-bestendig, kleurvast en 100% recyclebaar is. Tevens is het materiaal onderhoudsvriendelijk en kan het eenvoudig gereinigd worden met water en een spons. Batyline geeft u een zacht en exclusief zitcomfort.

Teak

Teak is een houtsoort die afkomstig is van de Tectona Grandis boom en is door zijn hoge gehalte aan natuurlijke oliën duurzaam in gebruik. Teak heeft een geringe vochtopname. Hierdoor is er een minimale werking en dat resulteert in verhoogde stabiliteit. Teak is onderhoudsvriendelijk en kan naar eigen smaak bewerkt worden.

Roestvrij staal

Roestvrij staal, ook bekend als RVS, is een veel gebruikt materiaal. Het is stevig en zeer duurzaam. RVS tuinmeubelen hebben een luxe en moderne uitstraling. Belangrijk is wel dat de tuinmeubelen regelmatig schoongemaakt worden met water en lichte zeep.

Gemakkelijk verplaatsbare Shell Sunbed ligstoel

Zitcomfort

Het uiterlijk van een tuinmeubel is natuurlijk van belang, maar zitcomfort is nog veel belangrijker. Let er daarom op dat het tuinmeubel dat u op het oog heeft niet te smal, te laag of te diep zit. Probeer de luxe tuinmeubelen van FueraDentro uit bij een van onze dealers.

Verplaatsbaarheid

Wellicht kiest u uw tuinmeubel met het idee om het een bepaalde plek in de tuin neer te zetten. Toch is het verstandig om een tuinmeubel te kiezen dat eenvoudig te verplaatsen is, zodat u niet vast zit aan een bepaalde indeling van de tuin. Houd daarom altijd rekening met het gewicht en het materiaal van het tuinmeubel.

Tuinkussens

Het weer in Nederland is heel veranderlijk. Wij raden dan ook aan om te kiezen voor all-weather tuinkussens. Deze zijn namelijk water- en vuilafstotend en voorzien van een coating zodat deze in de zon niet te warm worden.

De juiste tuinmeubelen

Het is belangrijk om goed na te denken over het soort tuinmeubel dat u zou willen aanschaffen. Bekijk ons assortiment luxe tuinmeubelen. Wij hebben diverse soorten tuinmeubelen van verschillende materialen.
Neem contact met ons op voor advies op maat.

 
< Torna all'elenco delle news