Buitenmeubilair Trends 2012 - Living Outdoor

05 mars 2012

In het maart 2012 nummer van Living Outdoor uitgebreid aandacht voor de nieuwe producten van FueraDentro in deze speciale uitgave met de buitenmeubel trends van 2012. De Taburette barstoel en de Nimio Bartafel, maar ook de Macetero en Siesta Lounger zijn in het blad te vinden.

Black & White

Gedurende de voorbije jaren was wit als kleur bijzonder populair, wat zich ook in 2012 als een constante zal bevestigen. (...) Opvallend sinds 2011 is de opmars van zwart als trendy kleur! Zwart is chiq, stijlvol en blijvend. De combinatie van deze donkere basiskleur met wit of een andere frisse accentkleur is zeer geliefd!

Siesta LoungeZwart buitenmeubilair is niet enkel mooi, maar ook onderhoudsvriendelijk en voelt lekker warm aan, bijzonder wanneer de thermometer niet al te hoog opklimt zoals in ons klimaat. De klassieker zoals beige, taupe- en zandkleuren blijven ook in 2012 vaste waarden en gaan perfect samen met hout en natuursteen. Het combineren van deze natuurtinten met natuurlijke materialen resulteert in een mooi tijdloos geheel.

FUERA DENTRO - Cima

Design: Hendrik Steenbakkers
Een bar stoel, geïnspireerd op de strakke vormgeving van de Sillon armstoel uit de Cima collectie. De structuur is in electropolished of geborsteld roestvrij staal met een bekleding in witte, zwarte of zandkleurige batyline. Aansluitend de Nimio bar tafel (60 x 140cm en 60 x 200cm) met een structuur in electropolished of geborsteld roestvrij staal en een tafelblad in wit, zwart of zandkleurig gehard glas.

FUERA DENTRO - Macetero Collectie

Macetero plantenbakkenDeze strakke zuilvormige plantenbakken, uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal, zijn verkrijgbaar in twee hoogtes. De Macetero potten behoren tot de Cima design buitenmeubelcollectie van FueraDentro en zijn zo een ideale aanvulling bij de hedendaagse tuin- en terrasinrichting.

 

Living Outdoor | Maart 2012

www.magazine-livingoutdoor.be

 
< Tillbaka till nyhets översikt