Hoe u kussens moet kiezen voor in de tuin

14 août 2015

Veel mensen maken de fout door zich alleen bezig te houden met het vormgeven van de ruimtes in hun huis. Tijdens warme zomerdagen of barbecues met familie en vrienden is je tuin, veranda of terras de perfecte plek om heerlijk te relaxen. Het is zonde om buitenruimtes niet te benutten, vooral omdat ze op veel verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Als u van plan bent om een plek in te richten om in uw tuin te kunnen ontspannen, is alleen het kopen van tuinmeubilair niet genoeg. Koop ook accessoires die uw bank of stoelen accentueren. Kussen worden niet alleen binnenshuis gebruikt. Decoratieve kussens kunnen ook een mooie aanvulling zijn voor uw achtertuin. Sommigen zijn speciaal ontworpen om buiten gebruikt te worden, zodat het kiezen van de juiste stijl en materiaal een klein beetje verschilt van het uitkiezen van kussens voor de bank in uw woonkamer.

Laat het aansluiten op het gebruik van uw tuin

Het type kussen hangt af van het type meubilair dat u heeft en hoe u het gebruikt. Als u een lounge set heeft, dan is het kopen van een groot aantal kussens om de ruimtes op te vullen een goed idee. Als u gekozen heeft voor een kleine eettafel dan is een kussen per stoel genoeg om het zitten een stuk comfortabeler te maken. Als u hangmatten of schommelsets heeft dan kan het gebruik van een aantal kussen het geheel een gezelliger uitstraling geven.

Weet zeker dat het materiaal duurzaam en comfortabel is

Tuinmeubelen worden uiteraard meer blootgesteld aan de weersinvloeden. Daarom verschilt het materiaal waar binnen- en buitenkussens mee worden gemaakt. Bijvoorbeeld 100% acrylvezel kan ruim 2.000 uur van direct zonlicht aan voordat het begint te verkleuren. Dit is dan ook een veel gebruikt materiaal voor buitenkussens.

Kies een klassiek thema

Mensen veranderen hun buitenaccessoires veel minder dan de accessoires in hun slaapkamer, dus als u een thema kiest voor uw tuinmeubilair dan kunt u het beste eentje kiezen waar u voorlopig nog niet op uitgekeken bent. Kies stijlvolle en simpele kussens en overweeg de bloempatronen en satijnen covers voor binnen te bewaren. Welk thema u ook kiest, zorg ervoor dat het aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Het kiezen van de juiste look voor uw tuin is heel belangrijk, omdat het een uitbreiding vormt van het comfort binnenshuis. Door de juiste accenten en decoraties te kiezen wordt u misschien verleid om meer tijd door te brengen in uw tuin.

 
< Retour sur toutes les actualités